ÅRETS ÅND: Et tilbakeblikk på hva som var zeitgeist 2016

Hver måned gjør NATT&DAG et forsøkt på å oppsummere tidsånden. Her har vi samlet det du har glemt fra året som ga oss Brexit, Trump og skilsmissen mellom Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn. Februar​ UNTRUE CRIME​ I løpet av romjula ble tusenvis av nordmenn over natta eksperter på det amerikanske rettsvesenet og unisone rop om justismord kunne høres på Facebook. Som om vi her i Norge skulle ha hatt noen evne til å påvirke saken, ble det til og med laget en norsk støttegruppe for de to hovedpersonene i Netflix-produksjonen Making a Murderer. Akkurat i det halvparten av rettskraftige norske dommer var på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.