Nova Amor

Spilleliste: Nova Amor plukker rap- og r&b-favoritter til deg

Gjestelista er åpen! Våre venner i Radio Nova-programmet Nova Amor (hver fredag klokka åtte!) har satt sammen en ny liste med sine rap- og r&b-favoritter og samlet de i verdens enkleste format: En spilleliste. Trykk play og så er det gjort. Enkelt og greit. Les mer om låtene under spillelista. Even: NewAgeMuzik – Da Beat Dette er afrobeat-RNB-hiphop-perfeksjon i en og samme låt. London, Nigeria og Atlanta i skjønn forening når New Age tar 2016s favorittsjangersmørje til et helt nytt nivå. Dette vil stå igjen som noe av det beste som skjedde musikk i 2016. 070 Shake – Rewind ft. Lil […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.