Nova Amor

Spilleliste: Nova Amor plukker rap- og r&b-favoritter til deg

Gjestelista er åpen! Våre venner i Radio Nova-programmet Nova Amor (hver fredag klokka åtte!) har satt sammen en ny liste med sine rap- og r&b-favoritter og samlet de i verdens enkleste format: En spilleliste. Trykk play og så er det gjort. Enkelt og greit. Les mer om låtene under spillelista. Even: NewAgeMuzik – Da Beat Dette er afrobeat-RNB-hiphop-perfeksjon i en og samme låt. London, Nigeria og Atlanta i skjønn forening når New Age tar 2016s favorittsjangersmørje til et helt nytt nivå. Dette vil stå igjen som noe av det beste som skjedde musikk i 2016. 070 Shake – Rewind ft. Lil […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X