ÅRETS STEMME: Sturla Haugsgjerd er en av få grunner til å glede seg til 2017

Årets stemme 2016:  Sturla Haugsgjerd Mímir Kristjánsson Sister-hood.com Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 2016 har vært året hvor det endelig har skjedd substansielle ting på rusfeltet. Og Sturla Haugsgjerd er kanskje den enkeltpersonen som har bidratt mest til å snu debatten når det kommer til narkotikapolitikk den siste tiden. Så solid og intens har hans innsats vært at han på under ett år gikk fra å være en ukjent person i offentligheten – en oppvigler og masekopp i hipstermedia – til å bli på fornavn med og en slags go-to-person for helseminister Bent Høie. I […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.