VIDEO: Klining, slåssing og hvite jeans på nach

Liker du nakenhet, klining, lekeslåssing, anime og bensinstasjoner? Selvfølgelig gjør du det, din sprø type. Heldigvis for deg inneholder PRTLVXs nye musikkvideo alle disse rå elementene samt flere rå elementer! Den er en kaleidoskopisk kortfilm av det som ser ut til å være et langt og godt nachspiel, satt til gladlåta «White Jeans» fra det kommende albumet Transcendental Sorcery. LES OGSÅ: Dette er NATT&DAGs favorittlåter akkurat nå Videoen er laget av kunst-/musikkvideo-/livsstilskollektivet BORN FOR BURNING (B4B) og har premiere her på NATT&DAG. Ja, her ja, på denne siden du er inne på akkurat nå! Dette er premieren! Velkommen ta deg et glass. Etter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X