VIDEO: Klining, slåssing og hvite jeans på nach

Liker du nakenhet, klining, lekeslåssing, anime og bensinstasjoner? Selvfølgelig gjør du det, din sprø type. Heldigvis for deg inneholder PRTLVXs nye musikkvideo alle disse rå elementene samt flere rå elementer! Den er en kaleidoskopisk kortfilm av det som ser ut til å være et langt og godt nachspiel, satt til gladlåta «White Jeans» fra det kommende albumet Transcendental Sorcery. LES OGSÅ: Dette er NATT&DAGs favorittlåter akkurat nå Videoen er laget av kunst-/musikkvideo-/livsstilskollektivet BORN FOR BURNING (B4B) og har premiere her på NATT&DAG. Ja, her ja, på denne siden du er inne på akkurat nå! Dette er premieren! Velkommen ta deg et glass. Etter […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.