Spilleliste: De beste nye låtene fra Norge og utlandet

Javel, så heter vår nye statsminster Dondal Trump?

Nei?

Vi har vært altfor opptatt med å sette opp en spilleliste med de beste og nyeste norske og utenlandske låter til å følge med. Og det er kanskje like greit.

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 15 nye låter, og de 15 eldste forsvinner ut. Som livet selv, altså? Trykk gjerne på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Her er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i listen!

Jonz Feat. Arshad Maimouni & Zamour – Ruller Rundt

Man kan kjøre stripa opp og ned langs operaen i Oslo ganske mange ganger mens man hører på denne låta. Se for eksempel litt på mangelen på progresjon i byggingen av nye Deichmanske, eller ta en svipptur innom Sørenga som omsider er behagelig tomt.

Myra – Hold an

Bergenske Myra lager en sang om å holde noe, eller kanskje om å holde fast i noe: Et hjerte? Ølglasset hennes mens hun danser? Uansett er låta en dampende og flott liten sak med en stakkato og hviskende rapping vi veldig gjerne vil høre mer av.

Se også: Mikhael Paskalevs musikerfavoritter

Fat Joe feat. Remy Ma & Ty Dolla $ign – Money Showers

Fat Joe er kanskje mest kjent for å ha laget en dans som består i å lene overkroppen litt bakover og stå stille, men nå vil han heller være kjent som mannen som dusjer i penger. Med seg har han pengemannen Ty Dolla og den alltid grovkornede Remy Ma.

ASLAK – Comme Ci Comme Ca

Den tidligere Klovner i Kamp-rapperen har gitt ut en av høstens fineste utgivelser med samlivsbrudd-konseptskiva GIFT. Førstelåta «Comme Ci Comme Ca» setter stemningen, og fungerer fint som en smakebit på det litt bitre eplet som er GIFT.

Snow Boyz – 42 feat. Chirag & Arif

Snow Boyz vinner prisen for Norges mest remixede rapgruppe, og har nå blitt remixet av alt fra Odd Magnus Williamson til Chirag. Det er en god grunn til at alle vil kaste seg på «42», og det er at det er den beste norske anthem-aktige raplåta som er laget siden Tommy Tees «Takin Ova» i 1998.

Geowulf – Don’t Talk About You

Oppfølgeren til verdens beste låt «Saltwater» er faktisk enda bedre. Drømmepop, på alle måter.

Følg N&Ds liste med den beste musikken – oppdateres jevnlig

X