Ny singel fra Verdensrommet feat. Eirik fra Hester V75

Verdensrommet, we have a «Problem»!

b
a

Hver uke spør N&D artister og band vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

I dag: Verdensrommet
Aktualitetsknagg? Gir ut singelen «Problem» med Eirik Aas fra Hester V75.

Beklager den tåpelige vitsen i ingressen, men Verdensrommet har altså gitt ut en ny låt som heter «Problem», så da er det vanskelig å dy seg.

Den Bergen-baserte duoen Andreas Høvset og Vetle Junker har med seg Eirik Aas fra den Bergen-baserte MEGAGRUPPA HesterV75 på nye «Problem», og i kveld kan du feire singelslippet på Østre i Bergen, hvor de spiller med blant annet Asel & Sanhueza og Softcore Untd.

Men hva skal du høre på FØR du drar dit? Bortsett fra «Problem». Vi spurte, og de valgte to låter hver, og samlet seg om en til slutt. Både egenrådig og samlende! Akkurat som Verdensrommet.

Vetle:

Thundercat – Bus in These Streets

90% av gangene en artist synger en låt nesten utelukkende i falsett, syns jeg det virker litt unødvendig, og det høres gjerne i overkant tilgjort ut. det er imidlertid ikke tilfellet i denne låta. 10/10 låt, vil høre igjen.

 Peanut Holmes – Who?
Chris Holm, som gav ut et album i 2013 jeg tror har gått flere hus forbi enn det fortjener, samt lpeewee, som har produsert for blant annet Verk, Lars Vaular og Xiao Ous nye prosjekt. Dette var vel den første låta de ga ut under dette navnet. Fine og myke lyder, i kjent stil. De slipper en EP straks, som er verdt å sjekke ut.
Andreas:
Thias – Esc
Denne låten er sååååå bra. Vår gode venn Mathias er en av de flinkeste vi vet om. Denne låten har så mange fine elementer i seg, men vokal-loopen fester seg kanskje best helt umiddelbart. Krise at ikke flere har hørt denne låten. Thias lager klubbmusikk som er for oppslukende til at du klarer å danse til det.

Smerz – Blessed:
Denne gruppen eller låten har sikkert de fleste fått med seg, men vi velger og dele den likevel. Både vokal og produksjon er så uanstrengt og fint. Det lydbildet treffer oss bra, og vi gleder oss veldig til neste utgivelse. Vi er fans. Vi syns NATO-alliansen er viktigere enn noensinne.

LES OGSÅ: Kjappe og enkle råd fra Smerz «hvis du vil ha din swag on på ett minutt»

Sunship – Try me out

UK GARAGE CLASSIC som vi mest sannsynlig var inspirert av da vi skrev singelen vår, «Problem». Pleier også å spille den de gangene vi dj-er. Det funker bra. BOOK oss på [email protected]gmail.com! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Verdensrommet