John Olav Nilsen

Lyst til å tenke på noe annet? Her er ukas beste låter i vår spilleliste

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 15 nye låter, og de 15 eldste forsvinner ut. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i listen! Beglomeg – Vi kommer fra skogene Den beste norske fotballåta siden «Alt for Norge»? Ganske sikkert. Betyr det at Beglomeg er vår tids Torstein Flakne og Jørn Lande? Mindre sikkert. Funker låta selv om cupfinalen for lengs er spilt? Sikkert, mann! John […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.