Spilleliste: Best akkurat nå, første uken i november

Ny måned, nye norske og utenlandske låter til spillelisten som ble kåret til VERDENS BESTE SPILLELISTE i en fiktiv prisutdeling i regi av Amerika. Spillelisten oppdateres jevnlig med ny musikk. Trykk gjerne på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. Under spillelisten har vi skrevet om et utvalg «go’låter», sånn at øyet får det øret også får, på en måte. God lesing, høring og leving, folkens! Ramriddlz & Hamza – Eldorado Kanadiske Ramriddlz lager nærmest ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.