Lars Vaular

Paskalev, Vaular og mange flere på vår spilleliste denne uka

Oktober er nesten over, og det er snart jul. Her er vår førsjulsgave til deg. Spillelisten oppdateres jevnlig med ny musikk. Trykk gjerne på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Alex Ceesay – Friendzone feat. Mwuana

Alltid kjedelig å havne i Friendzone, men det er aldri noe problem for svenskene Alex og Mwuana. Når man er så oljeglatt som disse to auto-croonerne, er det lett å holde seg unna den typen soner. Vi andre får ta ut frustrasjonen vår på noen smarte unge damer på sosiale medier over våre manglende seksuelle relasjoner.

Lars Vaular (og Vinz!) – Heartbreak Hotel

Den beste bergenske låta om hotell siden Jan Eggums «Hagens hotell» – og det kan du sitere oss på.

Les også: Har Oslo endelig begynt å lage relevant rapmusikk igjen?

Nils Bech – Too little too late

Siden vi allerede har anmeldt ALT Nils Bech-relatert og det kommer mer Nils Bech-relatert i tiden fremover (watch this space!), nøyer vi oss med å si: Ta med deg denne inn i høstkulda, da.

Sicko Mobb  – Emoji feat. Silentó

Noen kjenner sikkert Silentó fra dansehiten  «Watch me (Whip / Nae Nae)». Her har de teamet opp med Teenyboppper-gjengen i Sicko Mobb og laget en låt om å sende emojier. Denne sklir rett inn på telefonspillelista vår sammen med fjorårets «Iphone» (Mr. 2-17) og ehh… «Hotline Bling».

Les også: Kappekoff plukker favorittlåter

Mikhael Paskalev – Witness

Vi er litt usikre på om det er lurt å starte med det språklige bildet «the night is / buzzing like a beehive», men Paskalev (hvor har du vært?) synthsurfer seg fint videre på en medrivende og oppløftende liten comeback-låt. I bridgen får vi litt Connan Mockasin-vibber, og ingenting er bedre enn det.

2 Chainz feat. Quavo and Gucci Mane – Good Drank

Quavo fra Migos fortsetter å være den beste gjesterapperen i 2016 og denne bedøvede trioen viser at Atlanta lever i beste velgående som rap-hovedstad i verden.

Se video: Emile the Duke vurderer å si opp jobben

X