best akkurat duken

Oppdatert spilleliste med den beste musikken akkurat nå

Spillelisten oppdateres jevnlig med ny musikk. Trykk gjerne på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. KingSkurkOne – 501 stilen «501» som Levi’s, Skurk som i Andeby. Den tegneserie-aktige KingSkurkOne er ute med EP, og for Skurk leves livet best med røykings, penger og jenter. Oslo-gutten har teamet opp med Bergens-gjengen i NMG/G-huset og man kan lett skjønne hvorfor de har lagt sin elsk på den egenrådige skurken. Det eneste vi savner er noen gjestebars fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X