VIDEO: Emile The Duke vurderer å si opp jobben

Forrige fredag spilte Emile The Duke på den legendariske oktoberfesten vår på Justisen, som var så BRENNHET at brannvesenet kom på ordentlig. Her snakker han til oss om helg, høst og noen svært spennende fremtidsplaner. Og han avslører hvordan han kom seg på forsiden av NATT&DAG! Sjekk ut verdens triveligste intervju her: Se også: Silvana Imam hater mannsrollen og elsker katter The Switch nekter å si noe utrivelig om noen i norsk rock

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X