Foto:

Kaja Gunnufsen om N&D-fest: – Uutholdelig opplegg :(

– Jeg har sluttet å banne så mye. Det ene som kanskje var litt gøy med Kaja Gunnufsen, at hun var «herlig ærlig», som 45 år gamle musikkanmeldere roste henne for, er borte. Albumet Ikke tenk på det er hennes andre, og det første etter at hele grunnlaget for karrieren brått ble borte: Nå har Kaja nemlig ikke bare fått seg type, men dessuten BARN. Hva faen, Kaja? Er du voksen nå? – Nei, det synes jeg ikke i det hele tatt. Nei, du har jo for eksempel en sang som heter «Voksenpoeng», som vel er det barnsligste begrepet som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X