Anbefalt: Great News + Foammm på Revolver på fredag

Hæææ, det er jo kjempegode nyheter! Daze-pop trioen (!) Great News kommer over fjellet fra Bergen til Oslo og slår sine pjalter (!) sammen med N&D-favorittene FOAMMM (!). Som har gitt ut en låt som heter Strange Daze! Og alt skjer nedi rockehølet Revolver! Ah, Revolver! Hvis vegger kunne snakke hadde sikkert Revolvers vegger sagt noe rimelig dølle greier, for man blir jo ikke automatisk interessant bare man kan si noen ord? Vår redaksjonelle mening er at besjelede vegger som magisk er tildelt tale av en eller annen slags allmektig guddom som skal styre og dømme både mennesker, dyr og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X