westworld

Er HBOs nye sci-fi/western-serie «Westworld» ditt nye Game of Thrones?

HBOs nyeste storserie Westworld er lagt til en fremtidig fornøyelsespark der gjestenes innerste fantasier lar seg utspille i et menneskeskapt ville vesten, bebodd av menneskelignende roboter. Science fiction kombineres med western, og mystikk og uro reises idet en teknisk feil sprer seg med eskalerende virkning på androidene. Vekselsvis skildres det actionfylte eventyrspillet og den administrative kontrollen, både gjennom gjestene, robotene og skapernes opplevelse av den gryende konflikten. Westworld er basert på Michael Crichtons syttitalls-kultfilm, som har inspirert alt fra Michael Myers- og Terminator-karakterene til The Simpsons «Itchy & Scratchy Land»-episode. Men det er nok forfatteren selv som kan anses som den mest […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X