westworld

Er HBOs nye sci-fi/western-serie «Westworld» ditt nye Game of Thrones?

HBOs nyeste storserie Westworld er lagt til en fremtidig fornøyelsespark der gjestenes innerste fantasier lar seg utspille i et menneskeskapt ville vesten, bebodd av menneskelignende roboter. Science fiction kombineres med western, og mystikk og uro reises idet en teknisk feil sprer seg med eskalerende virkning på androidene. Vekselsvis skildres det actionfylte eventyrspillet og den administrative kontrollen, både gjennom gjestene, robotene og skapernes opplevelse av den gryende konflikten. Westworld er basert på Michael Crichtons syttitalls-kultfilm, som har inspirert alt fra Michael Myers- og Terminator-karakterene til The Simpsons «Itchy & Scratchy Land»-episode. Men det er nok forfatteren selv som kan anses som den mest […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.