Nova Amor

Gjestelista: Nova Amors rap- og r&b-favoritter i hendig spillelisteformat

Siden det er fredag har våre venner i Radio Nova-programmet Nova Amor satt sammen en liste med sine rap- og r&b-favoritter og samlet de i verdens enkleste format: En spilleliste. Trykk play og så er det gjort. Enkelt og greit. Se her for NATT&DAGs egen Spotify-liste med det beste akkurat nå (oppdateres jevnlig!), hør Nova Amor via Radio Nova i dag, fredag, klokka 20.00, hør på spillelisten under, les hva Gøte, Eli, Alfred og Kristoffer mener er best akkurat nå under den igjen, og hør på den nydelige lyden av en helg som kryyyyper seg innover. God helg!   Gøte: Ibbe – Adjaib […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.