Søndag summarum: Tyrkisk lavalder, 24 timer presseetisk debatt og Afrika – verdens største land

NATT&DAGs Søndag Summarum-redaksjon har i etterkant av fellesferien vært på seminar og funnet frem til én setning som oppsummerer vårt samfunnsoppdrag og rolle som vaktbikkjas vaktbikkje/femte statsmakt. Dessverre mistet vi setningen i en fryktelig ulykke under Øyanatt, så vi har den ikke her. :'( Måtte den hvile i fred. Vi skal aldri glemme den! Her er et utdrag av forrige ukes riktigste saker. UKAS OPPGJØR ... Og tror du ikke The Donald har slitt GREIT etter det, eller? På tide at noen i et norsk støtteparti som balanserer på sperregrensen lagde litt vei i vellinga! UKAS SOSIALE MEDIER-KRONIKK Å. Lø. Nå har du […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.