Søndag summarum: Tyrkisk lavalder, 24 timer presseetisk debatt og Afrika – verdens største land

NATT&DAGs Søndag Summarum-redaksjon har i etterkant av fellesferien vært på seminar og funnet frem til én setning som oppsummerer vårt samfunnsoppdrag og rolle som vaktbikkjas vaktbikkje/femte statsmakt. Dessverre mistet vi setningen i en fryktelig ulykke under Øyanatt, så vi har den ikke her. :'( Måtte den hvile i fred. Vi skal aldri glemme den! Her er et utdrag av forrige ukes riktigste saker. UKAS OPPGJØR … Og tror du ikke The Donald har slitt GREIT etter det, eller? På tide at noen i et norsk støtteparti som balanserer på sperregrensen lagde litt vei i vellinga! UKAS SOSIALE MEDIER-KRONIKK Å. Lø. Nå har du […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.