Søndag Summarum: Seksuelt frustrerte kronikker og journalistikkens fremtid

Fellesferien går mot slutten. Sommervikarene kalles tilbake til et liv utenfor mediebransjen (hvilket knapt nok kan kalles et liv i det hele tatt), og det blir vanskeligere å få meninger og innfall på trykk. Denne uken ville det kanskje ikke vært mulig for Arne Garvang fra Tramteatret å skrive kåseri i Aftenposten om at han ikke skjønner en dritt av Tour de France. Eller for en full (!) og kåt 19-åring å skrive creepy kronikk i Adressa. Men ikke forrige uke! Forrige uke var det fritt frem! Så snurr uke 30 av det kjæreste vi har: norsk offentlighet. UKAS NISSELUE (Skjermdump: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X