Vi klippet ut alle adjektivene i Aftenpostens Highasakite-anmeldelse og kalte det poesi

Aftenpostens anmeldelse av Highasakites nye album Camp Echo er et lite kunstverk i seg selv. Mange vil si at en tekst har godt av å få puste mellom adjektivene, men om man kjenner regler og normer er det desto mer fristende å bryte dem. I en relativt kort tekst klarer anmelder Westad Stuen å skape en interessant språklig verden, hvor bassfrekvensene er HARDE (håndgripelige og med høy massetetthet), rytmene er INTRIKATE (kompliserte, vanskelige) og dubstep er beryktet. For å bruke en av vokalist Ingrid Helene Håviks prominente vokalfraseringer: JØØØSS! LES OGSÅ: Kommentar: Har Highasakites siste plate avslørt norske anmeldere som slappe flokkdyr? Akkurat som Michelangelos skulpturer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X