Frank Ocean

Noen har samlet all musikken fra Frank Oceans livestream

Etter at vi har brukt de siste dagene på å følge Frank Oceans livestreamede byggeprosjekt, nærmer det seg nå fredag og med det etter sigende ny musikk og endelig utgivelse av Boys Don’t Cry. Det er gode nyheter for de som har ventet på dette helt siden det ble sagt at Channel Oranges oppfølger Boys Don’t Cry skulle komme allerede i juli i fjor (NATT&DAG skrev om smakebiter fra «det kommende albumet» allerede i 2014), men hvis albumet ikke slippes i morgen, er dette kanskje det nærmeste vi kommer. Reddit-brukeren YungBabyBoi81 – fint nick – har gjort opptak av streamen, og klippet ut de musikalske bitene. Uten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X