Søndag Summarum: 22. juli og Pokémon Go

De fleste i SS-redaksjonen har vært opptatt med å skrive den store Pokémon-kronikken, men hver gang vi tror vi er inne på noe googler vi og finner ut at en eller annen region- eller riksavis allerede har dekket den innfallsvinkelen. Jaja, snurr uke 29 av det livet vi kaller norsk offentlighet. UKAS MIDDELALDERHELT: Det var som kjent 22. juli forrige uke, en anledning de fleste mediehusene brukte på å sørge og/eller å cashe inn på sorg, alt ettersom hvor mye kynisme man ønsker å tillegge folk. Man slipper i hvert fall å spekulere når det kommer til Nettavisen, som brukte dagens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X