Søndag Summarum: Knutby-profilene, Knut Olav Åmås og «ufinhet i munnspråket»

Hele Søndag Summarum-redaksjonen har hoppet med begge beina inn i fellesferien, og der forventer vi å bli. Varmt. Trygt. Trivelig. Heldigvis er resten av medienorge sammen med oss, i den lille klumpen vi liker å kalle den norske sommer-offentligheten. Her er forrige ukes riktigste og viktigste saker. UKAS SITUASJON DU GARANTERT KJENNER IGJEN FRA RESTAURANTBESØK I NEW YORK (Skjermdump: AP.no) Knut Olav Åmås har vært på tolvretters restaurant med tilhørende vinmeny. Slikt blir det søndagskommentar i Aftenposten av! Det er ikke første gang Åmås bestiller så mange retter, håhå, neida, det er ikke derfor han tar til pennen! Åmås adresserer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X