Søndag Summarum: Burkini, unisex-toaletter og ukas kupp (restplass til Tyrkia!)

Det er fortsatt fellesferie, og dere vet hva det betyr: ABSOLUTT BONKERS TILSTANDER I NORSKE MEDIER! Sommervikarene på avdelingen for internasjonale nyheter har hatt sitt å stri med denne sommeren, men heldigvis har vi regionsaviser og kommentaravdelinger og folk som generelt legger seg i selen for at NATT&DAGs SS-redaksjon kan gi deg de viktigste og riktigste sakene fra forrige uke. UKAS SOMMERKOMMENTAR 1  Dette er PEAK «Astrid Meland i feriemodus». Melands linkhenvisning til «Stadig mer statistikk som viser at ungdom er streitere og mer pliktoppfyllende» viser like så godt til samlesiden til Ungdata, så kan man jo klikke seg rundt der til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X