Søndag Summarum: Burkini, unisex-toaletter og ukas kupp (restplass til Tyrkia!)

Det er fortsatt fellesferie, og dere vet hva det betyr: ABSOLUTT BONKERS TILSTANDER I NORSKE MEDIER! Sommervikarene på avdelingen for internasjonale nyheter har hatt sitt å stri med denne sommeren, men heldigvis har vi regionsaviser og kommentaravdelinger og folk som generelt legger seg i selen for at NATT&DAGs SS-redaksjon kan gi deg de viktigste og riktigste sakene fra forrige uke. UKAS SOMMERKOMMENTAR 1  Dette er PEAK «Astrid Meland i feriemodus». Melands linkhenvisning til «Stadig mer statistikk som viser at ungdom er streitere og mer pliktoppfyllende» viser like så godt til samlesiden til Ungdata, så kan man jo klikke seg rundt der til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.