Guide: De 8 mest sensitive stedene å spille Pokémon Go i Oslo

Jakten på Pokémons har ført mange ut av sofaen og ut til det VG beskriver som «sensitive landemerker», som Auschwitz og kirkegårder. Her i Oslo har vi kanskje ikke like mange sensitive landemerker som Sentral-Europa og USA, men vi besøkte noen av dem for å se hva vi fant. Morg-taggen til Breivik Foran Anders Behring Breiviks morg-tagg fant vi en nydelig liten Pidgey! Pidgey er Pokémon nummer 16, og utvikler seg etterhvert til Pidgeotto, og deretter Pidgeot. Åstedet for «Halloween-drapet» og «Bislett-drapet», rett ved åstedet for «trikkedrapet» Hvis man følger Pilestredet til Bislett og forbi rundkjøringen som var åsted for det såkalte «trikkedrapet» i 2004, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.