Guide: De 8 mest sensitive stedene å spille Pokémon Go i Oslo

Jakten på Pokémons har ført mange ut av sofaen og ut til det VG beskriver som «sensitive landemerker», som Auschwitz og kirkegårder. Her i Oslo har vi kanskje ikke like mange sensitive landemerker som Sentral-Europa og USA, men vi besøkte noen av dem for å se hva vi fant. Morg-taggen til Breivik Foran Anders Behring Breiviks morg-tagg fant vi en nydelig liten Pidgey! Pidgey er Pokémon nummer 16, og utvikler seg etterhvert til Pidgeotto, og deretter Pidgeot. Åstedet for «Halloween-drapet» og «Bislett-drapet», rett ved åstedet for «trikkedrapet» Hvis man følger Pilestredet til Bislett og forbi rundkjøringen som var åsted for det såkalte «trikkedrapet» i 2004, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X