Ketsjup & Sennep anmelder sommeraktiviteter: Is på stranda

  Sånn gjør du: Kjøp is, oppsøk en strand Ting i toten: Håndkle, badebukse, solkrem, sandaler, en av Alf van der Hagens samtalebøker Varighet: Valgfritt, men vi anbefaler 2 timer og 45 minutter   SOLEN SHREDDET PÅ himmelen, og Barcode-bygninger steilet som et rødehav på hver side av Ketsjup og Sennep mens de beveget seg i retning Operaen. Dagen var i full gang, og menneskene strømmet utover Sukkerbiten. Plutselig kom det til Sennep: – Johan Muri bor på Sørenga! Ketsjup var forvirret. – Hvem er det igjen? – Han som hadde den sangen «Yes man», forklarte Sennep. – Åja, han ja! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X