Førpremiere på The Lobster, og finn ut hva slags dyr du ville blitt om du fikk en ny sjanse – som et dyr

Den kronglete overskriften sier det meste. Førpremiere! The Lobster! Enkel test med svar på innviklet spørsmål!

b
a

NATT&DAG inviterer til førpremiere av The Lobster, og anbefaler i den anledning en enkel test som svarer på et spørsmål like gammelt som menneskene selv: Hvilket dyr ville du blitt om du fikk en ny sjanse – som dyr?

I «The Lobster» møter vi David (Colin Farrell), som etter en skilsmisse må sjekke inn på et hotell med andre single. Der har han og de andre gjestene 45 dager på seg til å finne en ny partner. Klarer de ikke det, sendes de ikke hjem, men forvandles til et valgfritt dyr.

På thelobster.no kan du altså finne ut hva slags dyr du ville blitt, og vi gjetter på at den store majoriteten av NATT&DAGs lesere er skalldyr, men hva vet vi.

Nominert til Gullpalmen

«The Lobster» er greske Yorgos Lanthimos første engelskspråklige film, og fortsetter «Dog Tooths» utforskning av familie og relasjoner på samme mørke, surrealistiske og humoristisk måte. Filmen har allerede fått strålende kritikk og flere nominasjoner, blant annet ble den nominert til Gullpalmen i Cannes, hvor den også vant juryprisen.

Foruten Colin Farrel finner vi også navn som Rachel Weisz, John C. Reilly, Olivia Colman og Léa Seydoux.

Dørene åpner 19:00 med filmstart 20:00, og det er førstemann (eller dyr) til den berømte mølla. Filmmølla. Ses.

The Lobster