Søndag Summarum: Sinna mansplainere, stolte negere og lettede skattepenger

Norsk offentlighet er som Foodora: Arbeidsvilkårene er ydmykende og elendige, men leveringen kommer alltid frem :) Så også denne uka! UKAS HVITING For i denne utgaven av norsk offentlighet, altså norsk offentlighet uke 24/2016, har vi nemlig ENDELIG fått innvilget profetien «Trond-Viggo slår et slag for begrepet neger i en podcast»: (Skjermdump: DB.no) Men slapp heeelt av, Trond-Viggo kjente nemlig to negere i barndommen og de var «utrolig kule folk». Dessuten var de ikke pakistanere! (Skjermdump: DB.no) Altså: Noen ganger (hvis for eksempel Trond-Viggo skal definere deg som neger i norsk offentlighet) hjelper det ikke å bare være pakistaner. Da må […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.