Søndag Summarum: Sinna mansplainere, stolte negere og lettede skattepenger

Norsk offentlighet er som Foodora: Arbeidsvilkårene er ydmykende og elendige, men leveringen kommer alltid frem :) Så også denne uka! UKAS HVITING For i denne utgaven av norsk offentlighet, altså norsk offentlighet uke 24/2016, har vi nemlig ENDELIG fått innvilget profetien «Trond-Viggo slår et slag for begrepet neger i en podcast»: (Skjermdump: DB.no) Men slapp heeelt av, Trond-Viggo kjente nemlig to negere i barndommen og de var «utrolig kule folk». Dessuten var de ikke pakistanere! (Skjermdump: DB.no) Altså: Noen ganger (hvis for eksempel Trond-Viggo skal definere deg som neger i norsk offentlighet) hjelper det ikke å bare være pakistaner. Da må […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X