Søndag Summarum: VG tar ENDA et oppgjør med kroppspress, Samantha Fox har besøkt Mysen og Jon Niklas Rønning er siste spiker i SKAM-kista

Nok en uke er over. Puh! Søndag Summarum-redaksjonen har sauset sammen det beste, verste, riktigste og minst viktige av det Norge har kommet med i inngangen til sommeren 2016. Tenk: Dette har vi laget, folkens. Dette er vi sammen om. I påvente av at noen reviderer den kvinnefiendtlige teksten i Norges nasjonalsang: Alt hva fedrene har kjempet, mødrene har grett – dette er ukens søndagssummering. UKAS MASTEROPPGAVE: ENDELIG er sommeren her og med sommer kommer vår yndlingssommertradisjon: Løse tendenssaker basert på nylig leverte, dustete masteroppgaver! Dagsavisen tar tak i fenomenet mipstere, religiøse, muslimske hipstere, i en lang gladsak om at også […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X