Sex med naturen: Svenske Mathias (26) blir kåt av skogen

«Ecosexuals» er på frammarsj.

b
a

– Det er deilig at man kan få ereksjon av en blomst, sier den livsglade svensken til Expressen. Personlig kristne Mathias (26) ble hjemløs av eget valg for syv år siden. Nå lever han i naturen.

– Gud skaper en seksuell verden, en verden som gjøres bedre gjennom nytelse og kjærlighet. Man blir kåt på skapelsen. Jeg blir kåt, sier han i programmet Outsiders, som sendes på svenske Kanal 5.

BIRKEN 2017?

Såvidt NATT&DAGs fetisjredaksjon kjenner til finnes det et miljø som identifiserer seg selv som «ecosexuals», men som virker å ha et større fokus på å ha sex naturen enn med naturen. For eksempel ble det på 3-dagersfestivalen Ecosex Symposium blant annet diskutert den seksuelle nytelsen i hagearbeid, oliventrær i Midt-Østen og hvordan naturen kan inspirere pornoindustrien, og Stefanie Iris Weiss’ nøkkelverk Eco-Sex: Go Green Between the Sheets and Make Your Love Life Sustainable fra 2010 tar for seg alt fra hånddrevene vibratorer til nedbrytbare kondomer i et forsøk på diskutere seg frem til en måte å ha sex med minimalt karbonavtrykk.

Om svenske Mathias tar innover seg dette perspektivet kommer ikke frem av videoen under, hvor han tilsynelatende har et mer tradisjonelt syn på naturlig opphisselse, men vi gjetter at dette blir en greie i Norge i løpet av relativt kort tid. Birken 2017?