Blå

Kommunen snur: Blå må likevel IKKE stenge fredag

Blå trenger likevel ikke stenge førstkommende fredag, som Aftenposten meldte tidligere onsdag. De får midlertidig bevilling til 30. september. – Bakgrunnen for det er at Næringsetaten har stor saksmengde her og det er behov for å gå grundig inn i flere av sakene, sier byrådssekretær for næring og eierskap Bettina Thorvik til NATT&DAG. Les også: Er norsk utelivspolitikk rasistisk?  I tillegg til Blå får litt over 80 utesteder i Oslo beholde bevillingen minst fram til 30. september. Det får de skriftlig beskjed om i morgen torsdag. – Driften av Blå vil gå som normalt inntil videre, men vi er ikke i mål enda, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.