Blå

Kommunen snur: Blå må likevel IKKE stenge fredag

Blå trenger likevel ikke stenge førstkommende fredag, som Aftenposten meldte tidligere onsdag. De får midlertidig bevilling til 30. september. – Bakgrunnen for det er at Næringsetaten har stor saksmengde her og det er behov for å gå grundig inn i flere av sakene, sier byrådssekretær for næring og eierskap Bettina Thorvik til NATT&DAG. Les også: Er norsk utelivspolitikk rasistisk?  I tillegg til Blå får litt over 80 utesteder i Oslo beholde bevillingen minst fram til 30. september. Det får de skriftlig beskjed om i morgen torsdag. – Driften av Blå vil gå som normalt inntil videre, men vi er ikke i mål enda, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X