NATT&DAG anbefaler: Komikerlauget LAUGH lager live sitcom

Etter noen måneders pause er komikonseptet LAUGH, med Amir Asgharnejad, Odin Eriksson, Francisco Briceno og Jim Swann, tilbake. Som live sitcom.

b
a

LAUGH er standup-arrangementet som forvirrer. De etablerte komikerne sliter, mens det rare og absurde florerer. Etter noen måneders pause er komikonseptet LAUGH, med Amir Asgharnejad, Odin Eriksson, Francisco Briceno og Jim Swann tilbake.

Som live sitcom.

Folk hater forandring. Er dere forberedt på drapstrusler, Amir?

Ja. vi har kjøpt inn pistoler og red bull i tilfelle «shit goes from Mike Brown 2 down»  Vil jo ikke ende opp som Karpe Diem og lage en rævva musikk video på grunn av det.

Hva kan folk vente seg?

– En sitcom som tar opp de viktige temaene i samfunnet som hvorfor det på tide at en kvinnelig president har store baller, (Women be shoppin’) og «Lucy You got som ‘splainin to do», Komiprisen, litt om fuglehus, nettsiden http://www.kukhus.dk/ og at sitcom-en som kunstform er død.

Hvorfor bør folk ta turen?

Du bør komme på LAUGH fordi det er VELDIG VARMT i Teaterkjelleren, og da kan det være du svetter og må kjøpe NY T-SKJORTE. Og «VIPPS»,  LAUGH har  7 eksklusive «sitcom live»-T-skjorter til salgs!

Hvorfor valgte dere å endre på konseptet?

Jeg tror vi er den gruppa komikere som endrer konsept og stil mest her til lands. «Noen kaller det progressivt, men vi kaller det bare «hva er det for no?» Jeg legger ved et bilde som representerer vår forandring.

wormholse 2