NATT&DAG anbefaler: Komikerlauget LAUGH lager live sitcom

LAUGH er standup-arrangementet som forvirrer. De etablerte komikerne sliter, mens det rare og absurde florerer. Etter noen måneders pause er komikonseptet LAUGH, med Amir Asgharnejad, Odin Eriksson, Francisco Briceno og Jim Swann tilbake. Som live sitcom. Folk hater forandring. Er dere forberedt på drapstrusler, Amir? Ja. vi har kjøpt inn pistoler og red bull i tilfelle «shit goes from Mike Brown 2 down»  Vil jo ikke ende opp som Karpe Diem og lage en rævva musikk video på grunn av det. Hva kan folk vente seg? – En sitcom som tar opp de viktige temaene i samfunnet som hvorfor det på tide at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X