Video: Tilfreds islending feirer med ensom latterkule på t-banen i Oslo

Island slo ut England av EM i går, og alle sosiale medier frydet seg. Blant Brexit-vitser og halvtygde memes er det likevel den ufiltrerte virkeligheten som står sterkest, og denne gangen var det en mann – trolig islandsk – på t-banen i Oslo som best beskriver gleden, overraskelsen over Islands seier og de mange, mange, mange likelydende vitsene og påfunnene i sosiale medier. Tror fyren med Island cap på t-banen beskriver kveldens kamp best pic.twitter.com/1FBTcQXLEw— Finans Toppen (@FinansToppen) June 27, 2016 Den glade islending (gratis tips til navn på bar!) sier også noe som høres ut som «Fy faen tyttebær! […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.