Video: Tilfreds islending feirer med ensom latterkule på t-banen i Oslo

Et lite stykke islandsk glede oppsummerer enten seieren over England eller alle Brexit-vitsene på sosiale medier.

b
a

Island slo ut England av EM i går, og alle sosiale medier frydet seg.

Blant Brexit-vitser og halvtygde memes er det likevel den ufiltrerte virkeligheten som står sterkest, og denne gangen var det en mann – trolig islandsk – på t-banen i Oslo som best beskriver gleden, overraskelsen over Islands seier og de mange, mange, mange likelydende vitsene og påfunnene i sosiale medier.

Den glade islending (gratis tips til navn på bar!) sier også noe som høres ut som «Fy faen tyttebær! De rike må dø». Litt underlig, da tyttebær vokser i hele Norden bortsett fra på Island, men vi skal ikke legge oss opp i detaljer på en dag som dette.