rytmeguttene

@rytmeguttene: To unge gutters kamp for å normalisere unormal dansing

Instatirsdag-redaksjonen er tilbake på en onsdag! Forandring fryder, eller som vi liker å si for å forandre litt: Frydrandring fordrer. Nok om oss. Hvem er @Rytmeguttene, spør du? Jo: Marius og Kristoffer  i @Rytmeguttene har med sine intrikate hoftebevegelser og upåklagelige rytmesans tatt instatirsdagonsdag-redaksjonen med storm. Guttene har i skrivende stund 11 innlegg og 291 følgere, og til tross for Instatirsdagonsdag-redaksjonens svært dårlige tallforståelse så skjønner vi at disse gutta er på vei et eller annet sted. Fortrinnsvis mot flere følgere, en nasjonal aksept av unormal dansing og gjennombrudd med Rytmegutt-dans i USA. Vi vet ikke om de tar bookinger, men kansskje […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.