Nordmenn drikker for mye, men vil ikke ha hjelp til å slutte

I vinter ba vi om hjelp til å kartlegge nordmenns rusvaner sammen med Global Drug Survey, verdens største spørreundersøkelse om rus. 1461 av dere svarte, og nå er resultatene her. Ikke overraskende er det mest populære rusmiddelet også det mest tilgjengelige: Alkohol. Masse alkohol. 98 % av de spurte hadde drukket alkohol i løpet av de siste 12 månedene. Og mange av oss hadde drukket for mye alkohol for ofte. Norske menn og kvinner som har svart på undersøkelsen er, basert på kalkylen fra WHOs Alcohol Use Disorders Identification test (AUDIT), i faresonen for «high level of alcohol problems» i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.