Nordmenn drikker for mye, men vil ikke ha hjelp til å slutte

I vinter ba vi om hjelp til å kartlegge nordmenns rusvaner sammen med Global Drug Survey, verdens største spørreundersøkelse om rus. 1461 av dere svarte, og nå er resultatene her. Ikke overraskende er det mest populære rusmiddelet også det mest tilgjengelige: Alkohol. Masse alkohol. 98 % av de spurte hadde drukket alkohol i løpet av de siste 12 månedene. Og mange av oss hadde drukket for mye alkohol for ofte. Norske menn og kvinner som har svart på undersøkelsen er, basert på kalkylen fra WHOs Alcohol Use Disorders Identification test (AUDIT), i faresonen for «high level of alcohol problems» i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X