dekonstruert kaffe

Nå serveres dekonstruert kaffe – kaffe, melk og varmt vann servert separat i hvert sitt beger på en treplanke

Det australske nye påfunnet kan være den mest irriterende trenden siden japanske klær med tilfeldige engelske ord, levende nøkkelringer eller julekuler i skjegget, men det kan også være redningen for en stadig løsere definert subkultur med den forferdelige paraplybetegnelsen «hipsterisme». Skribent Jamila Rizvi postet et bilde av det tredhodede kaffemonsteret på Facebook og klaget sin nød over at «hipsterism has gone too far». Les også: Hvor sourcer man kjærlighet? Det kan nok de fleste være enig i, og her hjemme på det ironiske bjerget har vi ikke vært skånet for hipsteraktige påfunn de siste årene. Det siste og mest innovative/makabre/betegnende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.