dekonstruert kaffe

Nå serveres dekonstruert kaffe – kaffe, melk og varmt vann servert separat i hvert sitt beger på en treplanke

Det australske nye påfunnet kan være den mest irriterende trenden siden japanske klær med tilfeldige engelske ord, levende nøkkelringer eller julekuler i skjegget, men det kan også være redningen for en stadig løsere definert subkultur med den forferdelige paraplybetegnelsen «hipsterisme». Skribent Jamila Rizvi postet et bilde av det tredhodede kaffemonsteret på Facebook og klaget sin nød over at «hipsterism has gone too far». Les også: Hvor sourcer man kjærlighet? Det kan nok de fleste være enig i, og her hjemme på det ironiske bjerget har vi ikke vært skånet for hipsteraktige påfunn de siste årene. Det siste og mest innovative/makabre/betegnende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X