Soldiers of Odin

Bildeserie: Soldiers of Odin looking at things

Den løst sammensatte selvjustisgruppen Soldiers of Odin har som mål å beskytte innbyggerne mot vagt definerte trusler som «bråkmakere»,«lurendreiere» og «innvandrere», og har fått en god del presse i 2016, til tross for at de nekter å la seg avbilde forfra. Da det blåste som verst rundt den (eller de) norske Soldiers of Odin-fraksjonene ble det vanlig å se dem avbildet i riksmediene med ryggen til, kledd i svarte jakker med en olm viking (brodert?) på. Men hva ser de egentlig på, når de snur ryggen til kameralinsen? En Tumblr-konto har i god Soldiers of Odin-ånd tatt saken i egne hender, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X