Vi gir bort billetter til Only Connect

Denne helgen går nyMusikks festival Only Connect av stabelen på Oslos nye praktbygg for kultur, nemlig Sentralen. Festivalen er et samarbeid med Tectonics Festival og dirigenten Ilan Volkov, og vil, som navnet bedyrer, by på ny musikk – trolig den sorten som er den diametrale motsetningen av det Oslogryta ellers koker sammen. LES OGSÅ: Er musikk tradisjonelt intellektualisert av menn i større grad enn av kvinner? Det er Oslo-Filharmonien som åpner festivalen, med et verk skrevet av Jim O'Rourke kjent fra Sonic Youth. Dessuten skal Ánde Somby joike, Espen Sommer Eide skal fremføre en performance og man kan også besøke en platespillerinstallasjon laget av Maraiam Rezaei. Vi gir bort […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X