Sophie Elise, Christian Borch, Erlend Loe, Harald Eia og halve NATT&DAG på litteraturfestival

NATT&DAG anbefaler!

b
a

Liker du å lese og tenke på bøker? Eller liker du bare å late som om du liker å lese og tenke på bøker?

Samma det!

Onsdag kveld kan du nemlig gjøre begge deler på den såkalte pop-up-litteraturfestivalen PULF! Vi vet ikke hvorfor den heter det, men vi vet at programmet ser lol ut. For eksempel og først og fremst: NATT&DAGs egen debattredaktør – og verdens beste debattredaktør – Vilde Sagstad Imeland, skal delta i en samtale om politisk litteratur med CHRISTIAN BORCH! Og Torgny Amdam! Og Ane Nydal.

Og NATT&DAGs og hele verdens musikkredaktør Karima Furuseth skal DJ-e!

Les også: PULF: – En litteraturfestival for folk som ikke nødvendigvis er litteraturinteresserte

Det er også et panel som handler om «det kvinnelige blikket i skrive- og billedkunsten» med Vigdis Hjort, Ida Ekblad, Eline Mugaas og Ida Eritsland, som ser veldig bra ut:

PULF2-Program_digitalflyer

I tillegg skal Harald Eia og Sophie Elise snakke om en personlighetstest sistnevnte har tatt?! Og Erlend Loe skal lese en festtale med tittelen «Read a fucking book». Og mye mer.

Dette kan altså bli riiiimelig severdig.

Hele greia er gratis, men HVIS det blir like stor pågang som i fjor kan det lønne seg å stå på gjestelista. Og vi har noen gjestelisteplasser å gi bort! Så hvis du synes dette høres gøy ut, kan du skrive «Read a fucking book» og navnet til en venn du vil ha med deg, enten i kommentarfeltet eller på [email protected].

Ses!