Sophie Elise, Christian Borch, Erlend Loe, Harald Eia og halve NATT&DAG på litteraturfestival

Liker du å lese og tenke på bøker? Eller liker du bare å late som om du liker å lese og tenke på bøker? Samma det! Onsdag kveld kan du nemlig gjøre begge deler på den såkalte pop-up-litteraturfestivalen PULF! Vi vet ikke hvorfor den heter det, men vi vet at programmet ser lol ut. For eksempel og først og fremst: NATT&DAGs egen debattredaktør – og verdens beste debattredaktør – Vilde Sagstad Imeland, skal delta i en samtale om politisk litteratur med CHRISTIAN BORCH! Og Torgny Amdam! Og Ane Nydal. Og NATT&DAGs og hele verdens musikkredaktør Karima Furuseth skal DJ-e! Les også: PULF: – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X