Sophie Elise, Christian Borch, Erlend Loe, Harald Eia og halve NATT&DAG på litteraturfestival

Liker du å lese og tenke på bøker? Eller liker du bare å late som om du liker å lese og tenke på bøker? Samma det! Onsdag kveld kan du nemlig gjøre begge deler på den såkalte pop-up-litteraturfestivalen PULF! Vi vet ikke hvorfor den heter det, men vi vet at programmet ser lol ut. For eksempel og først og fremst: NATT&DAGs egen debattredaktør – og verdens beste debattredaktør – Vilde Sagstad Imeland, skal delta i en samtale om politisk litteratur med CHRISTIAN BORCH! Og Torgny Amdam! Og Ane Nydal. Og NATT&DAGs og hele verdens musikkredaktør Karima Furuseth skal DJ-e! Les også: PULF: – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.