Utesteder stenges: – En heksejakt på steder som spiller hiphop

Oppdatert fredag 01/06: Etter at det onsdag ble kjent at Blå hadde fått varsel om inndratt skjenkebevilling, har NATT&DAG bedt om innsyn i politirapporten som legges til grunn, men har ikke fått innsyn før helgen. Det har derimot Aftenposten, som siterer den på at «Blå er for politiet kjent for en musikkprofil som kan tiltrekke problemklientell» og at «Volden og ordensforstyrrelsene har funnet sted jevnlig. Nivået er etter politiets vurdering klart uforenelig med forsvarlig drift.»  LES OGSÅ: Er norsk utelivspolitikk rasistisk? Vi ble med politiet og næringsbyråd Geir Lippestad på byen. «Kjære Oslo. Jeg vil at dere skal få vite dette av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X