Foto: Øystein Grutle Haara

Hester V75 om mote, musikk og bøttehattens trendpotensial

Å TRE BEGREP som «utrendy» over det bergenske hip hop-kollektivet Hester V75 er mildt sagt skivebom. Likevel mente Bergens Tidene at «[d]et beste med Hester V75 er kanskje hvor utrendy selve musikken føles» da de nylig overøste (mini)debutalbumet 115 Drømmer med lovord (det gjør NATT&DAG også). Ikke bare er musikken trendy, men hele rapkollektivet er som snytt ut av nesa på Karl Lagerfelds vårkolleksjon for Chanel i 1994. Vi tok en prat med Peder Niilas, Rafael Juval Angelo Eish, David Grytten og Eirik Aas om mote, musikk og mulighetene fremover, selv om jeg som fireåring ble bitt i ryggen av et […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.