Foto: Øystein Grutle Haara

Hester V75 om mote, musikk og bøttehattens trendpotensial

Å TRE BEGREP som «utrendy» over det bergenske hip hop-kollektivet Hester V75 er mildt sagt skivebom. Likevel mente Bergens Tidene at «[d]et beste med Hester V75 er kanskje hvor utrendy selve musikken føles» da de nylig overøste (mini)debutalbumet 115 Drømmer med lovord (det gjør NATT&DAG også). Ikke bare er musikken trendy, men hele rapkollektivet er som snytt ut av nesa på Karl Lagerfelds vårkolleksjon for Chanel i 1994. Vi tok en prat med Peder Niilas, Rafael Juval Angelo Eish, David Grytten og Eirik Aas om mote, musikk og mulighetene fremover, selv om jeg som fireåring ble bitt i ryggen av et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X