Humornieu

HAHAH! Vi har billetter til Humornieu-show på Sentralen på fredag

En ny kveld i rekken av de SVÆRT vellykkede arrangementetene i regi av Norges beste (rene) humorkanal Humornieu.no. Denne fredagen er det Vegar «Såpa» Tryggeseid, Else «Kopp» Furuseth, Jørgen «LP» Ep, Bjørn «Alexander» Asgeirsson, Jakob og Fridtjof kjent fra Kollektivet på «seriekongen» TV2, Morten Ramm «-iteter og snurrepiperier og Lars «Ikke marengs til meg, takk» Berrum som underholder. I tillegg blir det fest etterpå, med DJ Askwell fra Get Dancy. For en fest! Det pleier å bli raskt utsolgt, så N&D anbefaler å enten kjøpe billett, eller – for å vinne våre billetter – kommentere i kommentarfeltet under eller svare på dette spørsmålet: […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.