Humornieu

HAHAH! Vi har billetter til Humornieu-show på Sentralen på fredag

En ny kveld i rekken av de SVÆRT vellykkede arrangementetene i regi av Norges beste (rene) humorkanal Humornieu.no. Denne fredagen er det Vegar «Såpa» Tryggeseid, Else «Kopp» Furuseth, Jørgen «LP» Ep, Bjørn «Alexander» Asgeirsson, Jakob og Fridtjof kjent fra Kollektivet på «seriekongen» TV2, Morten Ramm «-iteter og snurrepiperier og Lars «Ikke marengs til meg, takk» Berrum som underholder. I tillegg blir det fest etterpå, med DJ Askwell fra Get Dancy. For en fest! Det pleier å bli raskt utsolgt, så N&D anbefaler å enten kjøpe billett, eller – for å vinne våre billetter – kommentere i kommentarfeltet under eller svare på dette spørsmålet: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X