Få gjestelisteplass til Pinsefestivalen på Jaeger!

Vi tar helg nå, og den varer helt til 18. mai. Det er verdt å feire.

b
a

Planer for pinsen? Nest etter olsok og påske er pinsen en av våre favorittperioder, så derfor inviterer vi til Pinsefestival sammen med Jaeger 13. –  17. mai! Det er mange dager å feste, gitt. Men det klarer vi. Sammen. Det er jo fridag neste mandag og greier! Vi tar helg NÅ, vi.

Først ut på Jaeger på fredag er Jay Shepheard, G-Ha & Olanskii, Celius, Oskar Pask og Ricky Late. Har du lyst på gjestelisteplass til enten fredagen eller en av de andre dagene? Skrive noe i kommentarfeltet eller send en mail til [email protected] med emnefeltet «JEG TRODDE PINSE VAR EN SLAGS PÅSKE» og legg gjerne med navnet på en venn eller fiende du vil ha med deg.

Ses på Pinsefestival!

Pinsefestival