Leon Bridges
Leon Bridges

Anbefalt: Leon Bridges spiller på Rockefeller 10. mai (support: Ady Suleiman)

Leon Bridges, Rockefeller, Oslo, 10. mai Et sikkert vårtegn: Det er en ny soul-revival i byen. Sist ut er Leon Bridges, og 26-åringen har allerede blitt Grammy-nominert og sammenlignet med Otis Redding. Hva blir det neste? Jo: En Rockefeller-konsert i lille Norge og enda mindre Oslo, denne lille gnurebyen du ikke forlater unna å ha fått med deg i hvert fall én unggutt rmed revivalist-drømmer. Uansett, dropp alt det revival-våset og få med deg konserten: Den står antageligvis strålende helt på egne ben. Les også intervju med Leon Bridges: – Å skrubbe oppvask lærte meg å jobbe hardt Support er Ady […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.