Få billetter: Kringkastingsorkesteret spiller Robert Schumann på torsdag

Hysj? Hører du det? Den innsmigrende klimpringen, som melodiøse, raske trykk mot de lyseste tangentene på pianoet? Bra. Da er det enten

A ) den kulturelle kapitalen som sildrer ut av ørene på deg fordi du ikke har tid til å oppsøke/glede deg over/høre på skikkelig ålreit musikk fordi du bruker all tid på å rante over hva Arild Rønsen har skrevet på bloggen sin,

B ) lyden av den biologiske klokken din som forteller deg at det er NUBBSJANS at dine gener skal få reprodusere seg hvis du fortsetter å være så fordømt ensporet i musikksmaken, 

eller C ) Javier Perianes som spiller stykker av Robert Schumann der du er.

I tilfelle A eller B anbefaler vi å skrive navnet på en venn i kommentarfeltet under for å stikke av med 2 av 6 billetter til Perianes Schumann-konsert med Kringkastingsorkesteret på torsdag – i tilfelle C anbefaler vi å oppsøke en låsesmed.

Du kan også sende en mail til konkurranse@nd.no med emnefeltet «HJELP JAVIER PERIANES HAR KOMMET SEG INN HOS MEG OG JEG FORETREKKER HELLER Å MØTE HAM PÅ KORK-KONSERTEN I UNIVERSITETETS AULA PÅ TORSDAG», så skal vi se hva vi får gjort.

For øvrig: Da Schumann skrev sympfonien i C-dur – som befestet ham som en av de store symfonikerne og er en av tre verk som skal fremføres på torsdag – var han svært deprimert, og skrev etter sigende til dirigenten: «Da jeg begynte å skrive på den første satsen, følte jeg med svært dårlig, men da jeg begynte på den siste satsen følte jeg meg bedre, og etter at jeg var ferdig, var jeg frisk og opplagt igjen.» Om ikke dét er en god egenblurb, så vet ikke vi.

Billetter til Torsdagslive – Schumann kan kjøpes her.