Denne uka kan FN avslutte «krigen mot narkotika»

Oppdatert: En tidligere versjon av denne artikkelen hevdet at Mexicos president Enrique Peña Nieto hadde trukket seg fra UNGASS 2016, slik meksikanske myndigheter sa inntil sent mandag kveld. I siste øyeblikk ble det imidlertid klart at presidenten likevel stilte på møtets åpningsdag. I sin tale oppfordret Nieto verdenssamfunnet til ikke å låse seg i det strenge forbudsparadigmet, og heller forme en politikk med utgangspunkt i menneskerettigheter. Han tok også til orde for å legalisere cannabis til medisinsk og akademisk bruk. Likevel understreket han behovet for et samlet verdenssamfunn, og ønsket ikke radikale tiltak uten konsensus i FN. Les hele den meksikanske presidentens posisjon her, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X