Foto:

Silvana Imam: – Jeg elsker når hvite, krenkede menn sier at jeg er rasist

 Er det vanskelig å forstå norsk?  Måste vi tala svenska? – Ja, litt vanskelig. Så hvis jeg ikke forstår kan dere snakke engelsk, eller …  Skavlansk?  Ikke faen. Men uansett, Silvana «Sterke Meninger» Imam…  Du vil ikke lenger ha så sterke meninger, er det sånn? – Jo jo, jeg har fortsatt veldig sterke meninger! Det handler ikke om å forlate noe, men snarere om å utvide. Tidligere har jeg vist én side av meg, og nå vil jeg vise en annen side. Jeg har mange sider.  Du er ikke bare Sveriges innvandrerlesbe? – Jo, men det er jeg jo. Men jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X