Bien Snackbar
Bien Snackbar, FOTO: Cieran Kolle

Restaurantanmeldelse: Ketsjup & Sennep på Bien Snackbar i Bergen

– HØR HER, sa Ketsjup og åpnet den ENORME tredøren inn til Bien Snackbar, det at biene forsvinner er faktisk et mindre problem enn at jeg må lese den samme artikkelen om at biene forsvinner hvert fordømte år. Sennep, som hadde vokst opp med en far som både var bi- og skinkerøkter (men 110 prosent hetrofil, som han selv sa til det kjedsommelige) stemte i. – Et kjempeproblem! La oss ikke gjøre denne artikkelen til noe sånt. Til bordet! Å sette seg ned på Bergenpris-vinnende Bien Snackbar, den mer snackete varianten av gode gamle Bien, var likevel vanskeligere enn først […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X