Anmeldelse av «Grand Hotel»: Uforutsigbart klisjéhotell

Når den selvsentrerte kaksen Axel Farstad (Atle Antonsen) får vite at leveren er drukket i hjel, gis han to alternativer: kutte ut alkoholen, eller fortsette løpet med fire måneder igjen å leve. Jaguaren og lommelerka luftes derfor på vei til Grand Hotel, hvor hans livs comeback skal skrives etter sin ene ti år gamle romansuksess. Med sviktende kapital, vodkaflasker og skrumplever, blir han i tillegg barnevakt for den Tourettes-diagnostiserte guttungen, Noah (Håkon Bøhmer). I motsetning til regissør Arild Frøhlichs tidligere eksentriske filmer, spilles det på klisjéfylte strenger i Grand Hotel: Vi har 1) den mislykka, fordrukne forfatteren, som 2) lever på drømmen om å bli mer enn et […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.