INSTATIRSFREDAG: Meryl Streep er til å spise opp!

INSTATIRSDAG-redaksjonen har ikke et tilstrekkelig budsjett til å kunne anskaffe seg en sånn fancy kalender hvor skuddårsdager er inkludert, så derfor er tirsdag en fredag denne uken (alt kan skje! helg!). Hollywood-veteran og takketaleholder Meryl Streep er uten tvil en av filmbyens mest allsidige skuespillere. På den oscarverdige instagram kontoen @atasteofstreep beviser hun at hun også er en av de deiligste. Yum. Snadder. but srsly i know a brunch place where the avocado toast never disappoints #meryl #merylstreep #brunch #avocadotoast #sunday #nyc #food #vegan #green #queen #star Et bilde publisert av taste of streep (@tasteofstreep) søndag 10. Jan.. 2016 PST […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X