Klarer ikke blokkbokstavene som utgjør ordet «LOVE» å fylle ut hele vinduskarmen? Vi vet råd

Våren har kommet! For dere med tilgang til et forstadshjem betyr det at det er på tide å finne frem din slitne «Holmenkollstaffetten 2008»-t-skjorte og shine opp fasaden med et ekstra strøk Jotun 1434 Labrador mens du fremfører mer eller mindre gjennomtenkte vitser med ordet «beise» i seg. NATT&DAGS Instatirsdag-redaksjon hiver oss inn i oppussingsmiksen og gir dere noen hete dekortips via kontoen @thriftstoreart, som enkelt og greit samler den verste kunsten fra verdens mange bruktbutikker. Vet du hva som står seg ekstra godt til de nye baderomsflisene? Et maleri av selveste Jesus på Godzilla-størrelse som banker forsiktig på fasaden til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X