Hvorfor trenger Oslo det nyåpnede multikulturhuset Sentralen?

Ofte havner produksjonen i glemmeboka der man står og konsumerer det ferdige kulturproduktet. I den sammenheng kan man gi Oslos nyåpnede multikulturhus Sentralen, en porsjon honnør. I tillegg til den faktisk fremføringen i form av konserter, oppsetninger og lignende – subsidierer og tilrettelegger de for selve produksjonen. Her får man flust av kontorplasser, saler,  produksjonsrom, møterom og diverse arenaer. I tillegg har de en restaurant/kantine bestående av noen av Norges beste kokker og kunstutsmykkinger av like dyktige samtidskunstnere. Vi huket tak i produsent og levemann på huset, Per Mejlænder Brynning. Grattis med vel overstått åpning! Etter hva vi opplevde og leser gikk det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.